helpbox
 

Aparaty kosmetyczne


http://www.beautyart.waw.pl/
[Uwaga!] Aby dodać sklep do ulubionych musisz się zalogować

Udostepnij

Opis sklepu

Ten sklep nie ma jeszcze opisu. Możesz dodać go pierwszy
Dodaj!

Sami o sobie

Beauty Art: hurtownia i sklep internetowy. Akcesoria kosmetyczne, wyposażenie gabinetów kosmetycznych. Sprzęt kosmetyczny i urządzenia kosmetyczne, beauty equipment, sprzęt spa, aparaty kosmetyczne, odnowa biologiczna spa, sprzęt kosmetyczny i akcesoria kosmetyczne.

Dane kontaktowe

Firma: Beauty Art
NIP: 958-119-82-08
Adres:
Smolna 10
00-375 Warszawa
Telefon: 022 826 53 61
E-Mail: zg@wilanowska.com.pl
Składanie zamówień przez: ---
Sposób płatności: ---
Czas realizacji zamówień: ---

Podziel się swoim doświadczeniem

[vote] Oceń sklep »
Im więcej gwiazdek zapalonych tym wyższa ocena. Kliknij na gwiazdki by wysłać ocenę.
Gwiazdki znikną po prawidłowym oddaniu głosu
[Dodaj] Dodaj opinię »


Dwa poniższe pola nie będą się pokazywały gdy się zalogujesz.
- (opcjonalnie) podany email posłuży jedynie do wysłania linku weryfikacyjnego i nie będzie przez nas wykorzystywany do żadnych innych celów

Komentarz został wysłany
[Uwaga] Zgłoś problem »



Opinie:

Napisana przez Kasia z Nowego Sącza dnia 2011-01-19 15:09:03
Ja nie zgadzam sie z Twoją opinią, zakupiłam aparat w zeszłym roku i jak narazie sprawuje się idealnie. Polecam firmę Hot Instrument ze względu na stały kontakt i profesjonalne szkolenia.
Uwaga, opinia dodana przez niezarejestrowanego użytkownika
Czy opinia była pomocna? plus TAK minus NIE         ocena opinii: 0
Napisana przez Edyta dnia 2010-09-20 19:05:52
Uwaga !!!!!!!!!!!!! ostrzegam !!!! www.hotinstrument.pl www.airbrush.pl www.wilanowska.com.pl www.beautyart.waw.pl Są to strony jednej firmy , na każdej ze stron inne ceny lecz niestety niesolidny sprzedawca.Gdyż gwarancja mimo że jest na 3lata po dwóch miesiącach od zakupu nie mogę się doprosić o naprawę.Sprzęt niskiej jakości z tego co się dowiedziałam pochodzi z Chin ( nie w tym problem )lecz nie jest pierwszej jakości. Edyta Łopatek
Uwaga, opinia dodana przez niezarejestrowanego użytkownika
Czy opinia była pomocna? plus TAK minus NIE         ocena opinii: 0
Napisana przez Edyta dnia 2010-09-20 19:04:06
Uwaga !!!!!!!!!!!!! ostrzegam !!!! www.hotinstrument.pl www.airbrush.pl www.wilanowska.com.pl www.beautyart.waw.pl Są to strony jednej firmy , na każdej ze stron inne ceny lecz niestety niesolidny sprzedawca.Gdyż gwarancja mimo że jest na 3lata po dwóch miesiącach od zakupu nie mogę się doprosić o naprawę.Sprzęt niskiej jakości z tego co się dowiedziałam pochodzi z Chin ( nie w tym problem )lecz nie jest pierwszej jakości. Edyta Łopatek
Uwaga, opinia dodana przez niezarejestrowanego użytkownika
Czy opinia była pomocna? plus TAK minus NIE         ocena opinii: 0
Napisana przez Edyta dnia 2010-09-20 19:03:11
Uwaga !!!!!!!!!!!!! ostrzegam !!!! www.hotinstrument.pl www.airbrush.pl www.wilanowska.com.pl www.beautyart.waw.pl Są to strony jednej firmy , na każdej ze stron inne ceny lecz niestety niesolidny sprzedawca.Gdyż gwarancja mimo że jest na 3lata po dwóch miesiącach od zakupu nie mogę się doprosić o naprawę.Sprzęt niskiej jakości z tego co się dowiedziałam pochodzi z Chin ( nie w tym problem )lecz nie jest pierwszej jakości. Edyta Łopatek
Uwaga, opinia dodana przez niezarejestrowanego użytkownika
Czy opinia była pomocna? plus TAK minus NIE         ocena opinii: 0